Bij aankomst wapperde bij de entree onder andere de TVR beach vlag uitnodigend naar de gasten toe. Bij binnenkomst kreeg je gelijk een prettig gevoel van dit leuke theater, wat een schitterende locatie was voor zo’n presentatie. De sponsoren hadden hun plekjes ingericht en sta tafels waren neergezet.

Na wat (oud) bekende te hadden begroet was het wachten op een NTB gedelegeerde dat het kon  beginnen, helaas was het wachten vergeefs. Geen nood, er werd gewoon even aan Tom Berkouwer gevraagd of hij de honneurs waar wilde nemen. Geen probleem zei Tom, legde zijn fototoestel even weg en legde even op een hele mooie en duidelijke manier uit hoe en wat triathlon nu eigenlijk is, geef het je te doen voor zo’n gezelschap.Tevens werden er promofilmpjes gedraaid van de eredivisie

De avond was op vakkundige wijze aan elkaar gepraat door Johan Mulder van de KNWU, die kon tijd vrij maken. Vervolgens was Jasper aan de beurt, die op grootse wijze even vertelde wat onze club en de divisie inhouden,  de doelstelling uiteen zette met een door Tom Berkouwer gemaakte PowerPoint presentatie(en voor mij onderwijl de kastanjes uit het vuur haalde, bedankt Jasper).

En toen was het de beurt aan de dames die hun PowerPoint presentatie met de nodige humor mochten laten zien en horen met het nummer ‘opzij opzij’ van Herman van Veen. De dames dachten dat dit voldoende moest zijn, maar helaas kwam voor hun de microfoon er aan en moesten ze toch nog wat vertellen.

DSC_4400

Foto: Tom Berkouwer

Olaf maakte nog even op zijn manier duidelijk waar team Unlimited voor staat: denk, durf, doe en kreeg ieder aan het triathlonnen. Nadat de sponsoren waren bedankt was het tijd om weer richting huis te gaan. Al met al een hele leuke avond gehad. Met een gevoel dat ik trots ben om lid te zijn van deze club.

Olaf bedankt voor de avond en ruimte die wij kregen om ons verhaal te doen.
En wens veel succes voor team unltd voor het komend seizoen.

Door: Gerard Oomen