Op zondag 12 oktober zal de Run Bike Run van start gaan om 10:00 uur. De locatie is deze keer het fietsparcours van wielervereniging de Coureur te Maassluis. De rondes zijn voor alle onderdelen het 2 km parcours van de wielerbaan. We beginnen met 4 km rennen, dan 20 km fietsen en als afsluiter nog 2 km rennen.

Parcours
Het parcours kun je zien op: RCMD De Coureur en het adres is Vlaardingsedijk 5 in Maassluis. Vanaf 9 uur kan het rondje getraind worden. De start wil ik echt om 10 uur doen, zodat we op zeker voor 12 uur van de baan zijn.

Dubbele punten
Voor de duidelijkheid: de punten van dit evenement tellen dubbel. Kortom, als je wint verdien je 200 punten. Deze tellen geheel mee voor de competitie. Er kan in de stand dus nog van alles gebeuren. Niemand is nog zeker van zijn of haar plek.

Oproep
Ik ben nog op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers. 1 om de ronden te tellen en 1 om te schrijven. Aanmeldingen hiervoor graag of per mail of via Facebook.

Nog 1 laatste ding dan
Via de mail worden ook onze concullega’s van een paar andere verenigingen uitgenodigd. We hopen op een grote opkomst (zeker TVR-leden) en veel sportief spektakel. Voor verdere informatie over het evenement kun je terecht bij mij via mail of spreek me aan tijdens de training. Voor informatie over de faciliteiten kun je bij Olaf Brouwers  terecht.

Allerlaatste ding
Aanmelden graag per mail of via Facebook, dan weet ik hoe druk het wordt. Ik ga er vanuit dat we met een grote afvaardiging ter plekke zijn!

Met sportieve groet, Sander van Vliet