In 2017 hebben we een super seizoen gehad met twee teams in de 2e divisie. We hebben alle geïnteresseerden een plekje kunnen bieden in het team; er zijn in totaal 16 verschillende mensen uitgekomen in de divisiewedstrijden.

Vanuit het enthousiasme en het samen trainen, op met name samen fietsen/stayeren en zwemmen in een groep, is menig persoonlijk record gesneuveld en als kers op de taart is het eerste team tweede geworden en daarmee gepromoveerd naar de 1e divisie in 2018. Het tweede team blijft in 2018 actief in de 2e divisie.

In 2018 zetten we het enthousiasme door in een team van maar liefst 19 dames! Een aantal dames zijn al eerder in de teamcompetitie uitgekomen, maar we mogen ook weer een aantal nieuwe teamleden verwelkomen. We vinden het nog steeds belangrijk dat iedereen deel kan nemen in de divisieteams. De belangrijkste doelen blijven om plezier te hebben en de sport samen te beleven. Daarnaast zijn we wel een beetje competitief; zowel om ons zelf uit te dagen als om de competitie aan te gaan op de wedstrijddagen.

Onze doelen:

  • net als voorgaande jaren staat plezier, samen trainen en sterker worden voor veel dames voorop
  • het beste uit jezelf halen, en voor een aantal dames het leren wisselen 🙂
  • beginnende triatleten wegwijs maken in de triatlon wereld
  • 1 dames team dat zich kan handhaven in de 1e divisie en 1 dames team dat zich kan handhaven in de 2e divisie

We zullen per wedstrijd afhankelijk van de beschikbaarheid de team indeling maken. Bij elke wedstrijd staat er ook iemand reserve en vanuit de teamcompetitie dienen we met twee teams ook twee keer te helpen bij een wedstrijd.

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd, wie zijn de dames …

Yvette Adams (team captain) Miriam Teeuwsen
Germaine Verwoert (team captain) Tessa van der Wijst
Kitty van Bloois Jolanda Nell
Hillie Heinsbroek Carola Nell
Celine Hoogendijk Femke Molema
Nens de Kok Ellen de Ruijter
Ineke Halve Ellen Driessen
Jane Peterzon Quirine Renleo
Jeanet Louter Esther van Maastrigt
Sui Tsang

Op naar een mooi triatlon seizoen!