2018 was een seizoen met ups en downs. Door blessures en valpartijen hebben we 3 keer niet met een volledig team de eindstreep gehaald. Wel hebben we alle geïnteresseerden een plekje kunnen bieden in het team; er zijn in totaal 16 verschillende mensen uitgekomen in de divisiewedstrijden.

Ook heeft het 1e divisie team twee keer een podium plek behaald en heeft het 2e divisie team een 4e plek behaald in Arnhem met dezelfde tijd als het 1e divisie team het jaar ervoor. Vanuit het enthousiasme en het samen trainen, zijn we dus echt sterker geworden! Beide teams hebben zich ook gehandhaafd in hun divisie. Het 1e divisie team is 11e geworden en het 2e divisie team 19e.

In 2019 starten we weer met een team in de 1e en een team in de 2e divisie. Een aantal dames zijn al eerder in de teamcompetitie uitgekomen, maar we mogen ook weer een aantal nieuwe teamleden verwelkomen. We vinden het nog steeds belangrijk dat iedereen deel kan nemen in de divisieteams. De belangrijkste doelen blijven om plezier te hebben en de sport samen te beleven. Daarnaast zijn we wel een beetje competitief; zowel om ons zelf uit te dagen als om de competitie aan te gaan op de wedstrijddagen.

Onze doelen:

  • net als voorgaande jaren staat plezier, samen trainen en sterker worden voor veel dames voorop
  • het beste uit jezelf halen, naast deelname aan de teamcompetitie betekent dit voor een aantal dames het volbrengen van een halve traiton in 2019
  • beginnende triatleten wegwijs maken in de triatlon wereld

We zullen per wedstrijd afhankelijk van de beschikbaarheid de team indeling maken. Bij elke wedstrijd staat er ook iemand reserve en vanuit de teamcompetitie dienen we met twee teams ook twee keer te helpen bij een wedstrijd.

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd, wie zijn de dames …

Yvette (team captain)Miriam
Germaine (team captain)Tessa
Kitty Jolanda
YolandaCarola
CelineC’Anna
MarigjeEllen de R.
PeggyEllen D.
JaneQuirine
Jeanet Anniek
Sui  Marjan

Op naar een mooi triatlon seizoen!