Triathlon Vereniging Rijnmond biedt trainingen aan in de 3 disciplines zwemmen, fietsen en hardlopen. Heb je interesse om lid te worden van TVR? Of wil je eerst ervaren of de triathlonsport iets voor jou is? Je kunt een maand meetrainen voor slechts 10 euro!

Aanmelden kan via meetrainen@triathlonrijnmond.nl onder vermelding van naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en emailadres. Per mail krijg je een bevestiging en extra informatie. Word je uiteindelijk lid, dan wordt het tientje in mindering gebracht op je contributie.

Voor wie is TVR geschikt?
Voor iedere sporter die interesse heeft in triathlons (en/of duathlons). TVR is voor alle sporters van verschillende niveaus, triathlonervaring is niet vereist. Door vrijblijvend een maand mee te trainen, kun je zelf ervaren of de triathlonsport bij je past.

Wanneer kan ik mij aanmelden?
Aanmelden kan elk moment van het jaar via bovenstaand mailadres.

Welke trainingen zijn geschikt als ik weinig zwem/loop/fietservaring heb?
Ben je een beginnende zwemmer, dan adviseren we je te starten met de zwemtraining op donderdagavond in Bad Groenoord, Schiedam. De looptraining op dinsdagavond en de fietstraining op woensdagavond (april t/m september) zijn ook geschikt voor sporters met geen tot weinig hardloop of fietservaring.

Wil je alleen leren zwemmen en heb je geen interesse in hardlopen of fietsen?
Om drukte tijdens de zwemtrainingen te voorkomen, worden sporters die alleen willen “leren” zwemmen en geen interesse hebben in fiets en/of looptrainingen (of deelname aan duurevenementen met verschillende disciplines) verzocht contact op te nemen met een lokale zwemvereniging/zwembad of met Tri-Experience.

Wat kan TVR voor jou betekenen? Een aantal leden over hun TVR ervaring:Jane
Jane Peterzon: “Het enthousiasme van de club werkt aanstekelijk om lekker met elkaar te trainen, zowel op de vaste trainingen als afspreken daarbuiten. Ik kwam in een warm bad terecht! Je wordt gewaardeerd op je eigen kunnen en de ervaren sporters komen met tips en adviezen om jou verder te helpen. Echt fijn om te ervaren hoe betrokken iedereen is, het maakt het trainen zoveel leuker en waardevoller. Zelf liep ik al een aantal keren per week hard. Door de extra uren zwemtraining en loopscholing bij TVR, ben ik stabieler gaan lopen, heb ik weer plezier in het trainen voor wedstrijden. Kortom sporten is nog leuker geworden!”

GoovertGovert van Meerkerk: “In september ben ik voor een maand als proeflid gestart bij TVR en heb daarna geen moment getwijfeld om verder te gaan als lid. Hardlopen was mijn primaire sport en vooral het zwemmen was een nieuwe discipline voor mij. Ik moest daarbij helemaal op nul beginnen, maar door de afwisselende trainingen en het enthousiasme van de andere leden en trainers word ik elke training weer uitgedaagd dat stapje extra te zetten. Ik heb de eerste maanden al heel veel mogen leren en de ontspannen sfeer, de gezelligheid rond de trainingen zijn een goede motivatie om het beste uit jezelf te halen. Met veel plezier (want dat is toch wel het belangrijkste) kijk ik terug op de eerste maanden en gaan er zeker nog een mooie sportieve tijd van maken.”