Helaas heeft onze zeer geliefde en gewaardeerde hardlooptrainer Hans het afgelopen jaar moeten stoppen met het geven van de hardlooptrainingen. Mede door corona heeft een gepast afscheid even op zich moeten laten wachten. Aan de leden is gevraagd om mooie momenten en herinneringen aan Hans te delen. Sinds 2013 is Hans als hardlooptrainer bij TVR actief. Voldoende persoonlijke verhalen en bijpassende foto’s waarvan een mooi boek is gemaakt en welke eind mei namens de vereniging door het bestuur persoonlijk aan Hans overhandigd kon worden.

De rode draad uit het boek met memorabele momenten en quotes zijn ongetwijfeld voor alle leden van TVR herkenbaar:

  • Hans nam de tijd voor je en zorgde voor een warm welkom van nieuwe leden.
  • Een aanstekelijk enthousiasme, passie voor de sport en altijd attent. Elke atleet gaf Hans waardering en ondersteuning, ongeacht niveau.
  • Weer of geen weer, Hans was er altijd!
  • Bij velen staat Hans op het netvlies gebrand met de maximale hartslagtest. Op de fiets mee om je aan te moedigen en het spreekwoordelijke steuntje in de rug te geven.

Hieronder nog het dankwoord welke door Celine, naast lid ook aanspreekpunt voor de trainers vanuit het bestuur, aan Hans is gericht. Dit geeft een mooi beeld geeft van hoe Hans bij heel TVR geliefd was. In allerlei opzichten een toptrainer, nogmaals bedankt Hans!

Na ontvangst van het boek bedankt Hans de leden.

Ik kijk terug op een hele leuke tijd met jou als trainer. Goede herinneringen aan mijn eerste TVR training: mailtje van Hans, 10 minuutjes eerder komen, een praatje – ik voelde me meteen welkom! En dat we gezellig een rondje samen door de Broekpolder liepen toen we elkaar toevallig hardlopend tegenkwamen. En alle rondjes op de baan, rondjes buiten de baan, loopscholing, core-oefeningen (die sloeg ik maar al te graag over, maar ik weet dat ze belangrijk zijn;-)) met een trainer die er door weer en wind stond! Altijd!

Ik heb vaak opgeschept tegen vrienden en familie over onze hardlooptrainer van boven de 80, want hoe normaal dat misschien ook voelde, dat is echt heel uniek! Hopelijk kijk je daar met veel trots op terug.

Hans, we hebben elkaar al een tijd niet gezien, ik hoop dat je ondanks alles nog steeds zo positief bent en dat je je goed voelt.
Heel erg bedankt voor alles en veel beterschap en kracht gewenst, ik ga je missen!