Tijdens de ALV in januari heeft Tom namens de activiteitencommissie al een tipje van de sluier opgelicht. De activiteitencommissie kiest dit jaar voor een wat andere insteek. In tegenstelling tot de afgelopen jaren wordt er dit jaar geen clubcompetitie georganiseerd. In plaats daarvan wordt er maandelijks een leuk evenement georganiseerd.

Afhankelijk van het evenement kan er een dagklassement met mooie prijs te verdienen zijn. Je kan kiezen of je meedoet met de wedstrijd of dat je recreatief deelneemt. Als je recreatief meedoet wordt je tijd niet openbaar gemaakt. Beweging en plezier staan voorop.

De start van de activiteiten in 2023 was op 19 februari met de trailclinic. Er werd gestart met een clinic onder de bezielende leiding van Marcel. Vervolgens gingen 7 teams van start om de puzzeltocht van circa 10 km door de Broekpolder te voltooien. Het parcours was uitgezet door een Broekpolder kenner, dus het klopte dat zoals aangekondigd er op plaatsen werd gekomen waar we nog nooit waren geweest.

Na het voltooien van de puzzeltocht stonden er heerlijke zelfgebakken muffins en cake te wachten. Bedankt Tom! En bedankt activiteitencommissie voor de organisatie! De volgende evenementen in 2023 smaken nu al naar meer.