Fusion is een Deens merk dat is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige sportieve kleding voor triathlon, fietsen en hardlopen en onderscheidt zich door middel van innovatief gebruik van hoogwaardige technische materialen voor duurzame, functionele en geavanceerde sportkleding. Het multisport merk is uitgegroeid tot een marktleider in heel Scandinavië en begint ook zijn populariteit te verhogen in andere Europese landen zoals België en Nederland.

Exclusieve Online Korting voor leden TVR

Voor de leden van TVR wordt er een exclusieve korting gehanteerd op de gehele collectie op www.fusionsports.nl

Elk TVR lid dat toestemming heeft gegeven om zijn/haar e-mailadres aan Fusion door te geven krijgt met gebruik van de TVR kortingscode 20% korting op de gehele collectie van Fusion, exclusief verzendkosten, ongeacht de afname. De kortingscode is naar alle leden gemaild.
De kortingscode is te gebruiken in de winkelwagen bij het afronden van de bestelling/betaling.

Heb je nog geen toestemming gegeven? Mail dan je toestemming naar het bestuur om je e-mailadres door te geven aan Fusion en het wordt alsnog geregeld! Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om te verifiëren dat je lid bent van TVR.

Bij vragen over de kleding of andere informatie, kunnen de leden contact opnemen met de klantenservice van Fusion: info@fusionsports.nl of 070-7370250.