Exclusieve Korting TriathlonWorld voor leden TVR!

TriathlonWorld is partner van TVR met voor jou natuurlijk mooie voordelen!

Met de highend sportmerken als PERFORM, Fe226, Garmin, Wahoo, Hoka, Saysky en 226ERS bieden wij een mooi assortiment voor de sporter. Kwaliteit staat voorop bij onze assortimentskeuze, dus niet het goedkoopste maar wel het beste assortiment denkbaar. Getest door onze eigen mensen, getest op duurzaamheid, comfort, maar vooral op praktisch gebruik. Want als wij er blij van worden..!  

Exclusieve korting op www.triathlonworld.nl

Exclusieve klantengroep TVR

Als TVR lid wordt je toegevoegd aan de klantengroep TVR met je persoonlijke account, waardoor de korting direct wordt berekend.Bij het aanmaken van een account graag vermelden dan je lid bent van TVR.Als TVR lid krijg je 15% korting op de gehele collectie van TriathlonWorld.nl.

Korting wordt niet gehanteerd op producten in de Sale en Elektronica. 

Account aanmakenTVR

Heb je al een account op TriathlonWorld.nl? Laat het ons weten per mail en we voegen je toe aan de TVR klantengroep. Als je nu inlogt ontvang je automatisch de exclusieve 15% korting

Nog geen account? Maak een nieuw account aan op onze website en stuur ons via de contactpagina een bericht met daarin de reactie dat je een account hebt aangemaakt als TVR. 

Alvast veel shopplezier op TriathlonWorld.nl.