Terugblik TVR trainingsweekend 2022: zwaar, leuk en gezellig!

Van de communicatiecommissie kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden om een stukje te schrijven over het TVR trainingsweekend. Natuurlijk wil ik dat doen, dus ik neem jullie graag mee in mijn ervaring van mijn eerste TVR trainingsweekend. Bij aankomst de fiets opgestapt en gefietst door het heuvelachtige landschap. Wat was dat prachtig! De sneeuw maakte het wel koud. Zaterdag hebben we in plaats van de geplande fietstocht een duurloop(je) gedaan door de sneeuw. Wat was dat prachtig! Met als kers op de taart nog een yoga-sessie van Germaine. Zondag was het dan zover.. de tijdrit. Een massastart met een flinke klim. Daarna nog een paar mooie klimmen mogen doen in de stralende zon. Voor het eerst in de hoogte klimmen. Het was zwaar, maar het ging steeds beter en daarom werd het ook super leuk!

Ondanks het sneeuwachtige weer hebben we lekker kunnen fietsen, zwemmen en hardlopen. Niet alleen het trainen was een uniek moment, maar ook de gezelligheid van de andere triathleten met als gevolg heel veel praten over triathlon ben ik veel wijzer geworden. Ook heb ik een aantal (nog) beter leren kennen.

Daphne