Van 24 t/m 26 maart heeft het trainingsweekend plaatsgevonden. Dit jaar in België, de Ronde van Vlaanderen editie.

Vrijdag

Voor degene die vrijdag op tijd konden vertrekken werd het trainingsweekend sportief gestart met een rondje fietsen. Eén groepje maakte van de gelegenheid gebruik om zowel zelf te fietsen als bij de profs bij de E3 Saxo Classic te kijken.

Na het diner van chef-kok Erik was er weer energie voor de night trail. Tof om met verlichting het Lozerbos te verkennen.

Zaterdag

Opstarten met een goed ontbijt, want vandaag staat fietsen op het programma. Er werd gezamenlijk gestart. Na een km of 20 splitste de groep zich op in drie groepen. Geen van de drie groepen konden ontsnappen aan de harde wind en soms pittige buien onderweg. Af en toe ook wat zonnestralen tussendoor en wind mee, dat deed de gemoederen weer goed. Met bekende klimmetjes en kasseien waren het mooie en zware ritten.

Het diner smaakte, net als vrijdag, weer prima. Met als toetje taart voor de jarige Robert, gefeliciteerd!

De avond werd afgesloten met de TVR petanque competitie. Met 2 petanque banen bij de accommodatie natuurlijk wel zo leuk om ook dit te spelen. Zoals bij triatleten te verwachten, ging het er fanatiek aan toe, maar was het vooral ook erg gezellig.

Zondag

De weersvoorspelling kwam helaas uit. Regen, regen en nog eens regen. De oorspronkelijke klimtijdrit die op het programma kwam daarom te vervallen. Wel werd er door velen nog hardgelopen. Met één (of twee of drie) rondje(s) van 9 of 11 km en verschillende hardlooptempo’s was er genoeg keuze.

Het was weer een geslaagd en gezellig trainingsweekend! Celine, Erik en Raoul bedankt voor de organisatie! Was top geregeld!