Vandaag, vrijdag 26 november, bestaat TVR 35 jaar! Afgelopen weekend hebben we dat met de leden gevierd. Al was het met de aanscherping van de maatregelen nog spannend of de geplande activiteiten konden doorgaan.

Met de inzet en flexibiliteit van onze activiteitencommissie en Schaatsbaan Rotterdam is dat gelukt.  Het was een mooi programma met sportiviteit, gezelligheid en competitie. Na ontvangst met een (warm of koud) drankje naar keuze was het tijd voor een beginnersles curlen. Waar je misschien denkt ‘zo moeilijk kan dat toch niet zijn’ blijkt dat in de praktijk toch wat lastiger te zijn.

Na de uitleg en oefeningen over het curlen was het tijd voor een winterse stamppot en gezellig bijkletsen. Of alvast de tactiek voor het nog te volgen curling toernooi met elkaar doornemen. Voordat er aan het curling toernooi werd begonnen kregen de deelnemers de speciale TVR 35 jaar muts. Deze kwam op ijsbaan meteen goed van pas. Vervolgens werd de avond gezellig en fanatiek door 6 teams afgesloten met het curling toernooi.

Marigje, Tom, Pim, Martijn, Christel, Jeroen en Quirine van de activiteitencommissie heel erg bedankt voor de organisatie van het mooie TVR lustrum feest!