Vol trots presenteren we onze online TVR kleding webshop.

Vanaf nu kunnen leden online via Champ-sys onze clubkleding bestellen.

Welke afspraken zijn er over gemaakt?

De korting van 15% kregen we door in een bepaalde periode gezamenlijk te bestellen, in ieder geval bij een minimale bestelling van 10 stuks. In de nieuwe situatie is dat nog steeds zo. We kiezen hierbij voor de volgende gezamenlijke bestelmomenten:

  • 1e periode: 1 januari tot en met 28 februari (voor start van het seizoen)
  • 2e periode: 1 mei tot en met 15 juni (zomerseizoen)
  • 3e periode: 15 augustus tot en met 30 september (bv voor de herfst- en winterkleding)

Ook buiten deze perioden kun je bestellen. Je betaalt dan de prijs zonder korting, zoals die op de website vermeld staat.

Bij alle bestellingen geldt dat je persoonlijk afrekent en de bezorging plaatsvindt op je privéadres (bezorgkosten €6,- tenzij je voor €75,- of meer hebt besteld). De korting in de bovenstaande perioden verschijnt automatisch tijdens het afrekenen.

De TVR clubkleding wordt op bestelling gemaakt en niet vanuit voorraad geleverd. Er zijn daarom bepaalde perioden afgesproken waarop de bestellingen worden verzameld met de 15% korting. Als de periode is afgelopen wordt bestelde kleding voor die periode in één keer aan Champion System doorgegeven, zodat dit vervolgens een aantal weken later afgeleverd kan worden. Hou er dus rekening mee dat tussen het doorgeven van je bestelling en het ontvangen van je kleding er een paar weken tussen kan zitten.

De webshop is hier te vinden: https://champ-sys.nl/shop/tvr.html

Wil je specifieke informatie over een bepaald kledingstuk of jouw bestelling, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met Mark van Wijk van Champ-sys. Voor andere vragen of opmerkingen over de kleding kun je contact opnemen met Sander van Vliet.

We streven er naar om bij alle wedstrijden zoveel mogelijk TVR-blauw te zien en we hebben hiermee een nieuwe stap gezet om dit mogelijk te maken!