kettlebelt buiten… een goed moment om nieuwe trainingsprikkels te proberen. Et voila: op 23 december a.s. geeft Marlo Moedig voor TVR een kracht- en conditietraining in Maasland. Helemaal super!Marlo heeft bij zijn huidige werkgever de kans gekregen om een aantal sportopleidingen te volgen met als doel de werknemers fit te houden. Zo heeft hij afgelopen jaren opleidingen gevolgd voor power sledge, kettlebel trainer, hindernisbaan, touwbaan en survivalbaan instructeur en sinds kort is hij ook fitness trainer. ‘De trainingen die ik geef zijn zeer afwisselend en in allerlei trainingsvormen. Dan moet je denken aan core stability, buikspieroefeningen, full body workout en nog meer van dit soort oefeningen’, aldus Marlo.

Wil je dit ook een keertje ervaren..kom dan woensdag 23 december naar het ODO terrein in Maasland waar de 1-uur-durende-training plaatsvindt. De aanvang is 20:00 uur en meld je via email bij Ellen aan.

Deze training is de derde workshop die de activiteitencommissie (Dennis, Ellen, Jeroen en Jacqueline) organiseert. Wij hopen natuurlijk op een hoge opkomst! De training gaat bij 10 aanmeldingen door.

Zin in!,
Groetjes Dennis, Ellen, Jeroen en Jacq