Winter is er dit jaar nooit echt geweest maar het voorjaar staat nu toch al voor de deur. Dat betekent dat het triathlon seizoen langzaam aan weer gaat beginnen. Speciaal voor onze nieuwe leden organiseert TVR daarom een kennismakingsdag op 19 april aanstaande. Kennismaking in de breedste zin van het woord: met de vereniging en haar activiteiten, de TVR leden (net lid of oude garde), met het bestuur en met de trainers.

Sommigen van jullie hebben al eens een triathlon-wedstrijdje gedaan, anderen hebben geen idee wat hen te wachten staat. We willen jullie dus ook laten kennismaken met de praktische kanten van een wedstrijddag en de regels waar je je aan dient te houden.

Het programma is nog niet helemaal rond maar we streven ernaar om van alle drie de sporten informatie te bieden over te gebruiken materialen. Zo heeft sponsor Michel de Maat (Runningpoint) bijvoorbeeld toegezegd iets te komen vertellen over hardloopschoenen. Uiteraard zal er ook gelegenheid zijn om vragen te stellen die je misschien hebt. Omdat er in 2013 geen vergelijkbare kennismakingsdag is geweest nodigen we ook de leden uit die gedurende dit jaar lid zijn geworden. Uiteraard zijn alle leden van harte welkom op deze dag. Wellicht kunnen jullie enkele tricks en tips meegeven aan onze “nieuwe” leden. Gaarne van te voren aanmelden bij Hillie Heinsbroek.

Wanneer? 19 april 2014

Hoe laat? 11.00u inloop (aansluitend aan de zwemtraining)

11.30u start programma, 14.00u uiterlijk eind

Waar? Verenigingsruimte zwembad De Kulk

Het bestuur van TVR biedt jullie een lunch en wat te drinken aan. In verband met de inkopen willen we graag horen of je aanwezig bent op deze middag. Graag je reactie naar H.Heinsbroek@gmail.com. Wij hopen jullie hiermee allemaal vol vertrouwen het wedstrijd seizoen in te sturen.