Op woensdag 18 juni as. organiseert T.V.R. weer de zwemloop. Afhankelijk van de waterkwaliteit (blauwalg) zal deze gehouden worden rondom de Surfplas in Vlaardingen. Er wordt gezwommen in de plas langs de Zuidbuurtseweg (zie Locatie Surfplas).

Indien het niet mogelijk is om in deze plas te zwemmen wijken we uit naar de Boonervliet in Maasland. Zie Locatie Boonervliet. Dit is dezelfde locatie waar op maandagavond gezwommen wordt.

Op de bijgevoegde kaartjes is een adres geschreven voor eventueel in te voeren in je navigatiesysteem.

Op dit moment is de waterkwaliteit van de Surfplas goed en kan de zwemloop daar gehouden worden. Bij wijzigingen geef ik dit zo snel mogelijk aan jullie door.

De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn 500 mtr zwemmen en 5 km lopen of 1000 mtr zwemmen en 10 km lopen. De start is om 19.30 uur voor beide afstanden.

Het is een recreatieve zwemloop met een heel klein wedstrijd element erin. Deze telt namelijk mee voor de clubcompetitie. Wat inhoud dat afhankelijk van de afstand en binnenkomst punten gescoord kunnen worden die meetellen voor het eindklassement.

Inschrijven kan via de mail.  Indien mogelijk graag vooraf inschrijven zodat ik de startlijsten klaar kan maken. Inschrijven op de avond zelf mag natuurlijk ook.

Graag allemaal meedoen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!!!

Aanmelden of vragen? Neem contact op met Arjen

Locatie Surfplas

Locatie Boonervliet