Vanuit het bestuur

Er momenteel twee bestuursfuncties vacant zijn: Naast de functie van algemeen bestuurslid is ook de functie van penningmeester vacant. Wil je een bijdrage leveren aan ons bestuur, spreek een van de bestuursleden aan op een training of stuur een mail naarbestuur@triathlonrijnmond.nl .De tijdsbesteding is niet heel groot en je draagt bij aan een gezonde triathlon vereniging.

Bij Club-Fit in Vlaardingen hebben TVR leden nog steeds de mogelijkheid om te spinnen. Vooral op de woensdagavond (20:00 uur) en vrijdagavond (18:30 uur) zijn TVR leden aanwezig. Daarnaast kunnen TVR leden ook gebruik maken van de andere mogelijkheden (tijden) om te spinnen. Kijk voor het rooster op http://www.club-fit.nl/rooster/. Kosten zijn € 3,- per keer. Dus geen vaste verplichtingen. Wil je meer informatie vraag dat dan aan André Poot.

Onze Voorzitter in maart 2014 vader gaat worden.

Na het succes van vorig jaar heeft Teun van der Meulen wederom het initiatief genomen om een clinic op de wielerbaan te organiseren. Afspraak: zaterdag 31 januari op de Wielerbaan Sloten te Amsterdam. Aanmelden of meer informatie bij Teun.