De zomerstop voor de zwemtrainingen ziet er dit jaar als volgt uit.

  • 27 juni is de laatste zwemtrainingen van de maandagavond in de Dolfijn Maassluis. Vanaf 19 september starten de trainingen weer.
  • Vanaf 11 juli zijn de zwemtrainingen op donderdag in Bad Groenoord Schiedam een uur vroeger dan gebruikelijk, namelijk tussen 20.00 en 21.00 uur. Op 25 augustus gaan we weer op het gebruikelijke tijdstip van 21.00 uur van start.
  • 28 mei is de laatste zwemtraining in de De Kulk Vlaardingen geweest. 17 september is de eerste zwemtraining weer in de Kulk.

Gedurende de zomerstop wordt er op eigen initiatief door onze leden op de volgende locaties en tijdstippen getraind:

  • Vanaf zaterdag 4 juni wordt er in de Vliet in Vlaardingen-Schipluiden in buitenwater gezwommen. Het adres is Vlaardingsekade 60,  Schipluiden. De auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats. Er wordt om 10.00 uur gestart.
  • Vanaf maandag 4 juli wordt er in de Boonervliet in Maasland gezwommen. Er wordt om 19.00 uur gestart. Om de locatie te bereiken neem je de afslag Maasland, bij rotonde rechts, vervolgens 1e rechts de korte buurt in rijden, na 500 meter bij de brug secundair aan de rijksweg wordt er verzameld.  Auto parkeren langs de weg .
  • Ook kan er om 19.00 gezwommen worden in Hoek van Holland in het
    Hoekse badje. Dit is een 25 meter buitenbad.  Het entree kost ongeveer 2 euro. Het adres is de Cordesstraat 160, Hoek van Holland.   Auto gratis parkeren in de parkeervakken .

De trainingen in buitenwater zijn zonder zwemtrainer, er zijn geen schema´s en er wordt volledig op eigen risico getraind. Zorg ervoor dat je niet alleen in buitenwater gaat zwemmen, draag een wetsuit en een felgekleurde badmuts.

Zie voor de locaties ook de kaart met trainingslocaties onder trainingen.