Dankzij de leden van Tri-Fa heeft TVR vanaf 1 januari 2017 een hoofdsponsor gevonden in EuroZaken. Tri-Fa draagt het stokje over omdat ze, na zich 4 jaar te hebben ingezet voor het goede doel “ieder kind moet kunnen sporten”, gaan stoppen. Heel jammer, want Tri-Fa heeft de afgelopen jaren prachtige prestaties neergezet, sportief maar zeker ook in fondsenwerving voor hun goede doel. Dankzij Tri-Fa konden er in totaal 108 kinderen gaan sporten. Dat neemt niet weg dat het bestuur van TVR heel blij is met deze nieuwe sponsor en uitkijkt naar een prettige samenwerking.
EuroZaken, even voorstellen

EuroZaken is opgericht met de gedachte om ondernemingen en ondernemers deskundige begeleiding te bieden bij financieringsaanvragen. Inmiddels is hun takenpakket uitgebreid en biedt EuroZaken ondernemingen en ondernemers via EuroAnalyse ook inzage in de kredietwaardigheid van de onderneming. Eurozaken is gehuisvest in Maassluis.

Triathlon organiseren voor EuroZaken
Onderdeel van de sponsordeal is dat TVR de organisatie overneemt voor de EuroZaken Traithlon in juni 2017 en hopelijk ook de jaren daarna. De EuroZaken Triathlon is een kleinschalige 1/8 Triathlon waaraan zakenrelaties van EuroZaken kunnen deelnemen. Deze wedstrijd is de afgelopen 3 jaar door Tri-Fa neergezet, binnen TVR is voldoende kennis en enthousiasme om ook van de volgende editie een groot succes te maken!

Inzet leden en Divisieteams TVR
De TVR Divisie teams zijn als eerste benaderd met de vraag of ze een steentje willen bijdragen aan de organisatie van de EuroZaken Triathlon. De leden van de teams hebben enthousiast gereageerd, gelukkig maar, want er is genoeg te doen. Niet alleen op de dag zelf, maar ook in de voorbereiding. Om de deelnemers aan de EuroZaken Triathlon te ondersteunen in hun voorbereiding op dit evenement worden 3 trainingen georganiseerd door TVR: een loop-, fiets- en zwemtraining. Om de looptraining te geven is een vrijwilliger gevonden, voor de andere trainingen gaat het ongetwijfeld ook rond komen. Leden die nog niet zijn benaderd, maar wel willen helpen, kunnen contact opnemen met het bestuur van TVR via: bestuur@triathlonrijnmond.nl.

Sponsoring
De sponsorinkomsten komen ten goede van de club en haar leden. Het bestuur heeft de teamcaptains van de Divisieteams gevraagd om samen met hun team mee te denken over een nuttige besteding van de inkomsten. Ook zal er een goed doel gekoppeld worden aan inkomsten van de EuroZaken Triathlon. TVR kan ervoor kiezen om het goede doel van Tri-Fa “ieder kind moet kunnen sporten” over te nemen, maar de gedachten van het bestuur van TVR gaan ook uit naar een meer lokaal initiatief om kinderen aan het sporten te helpen zoals bijvoorbeeld Yetsfoundation. Ook hier zijn goede ideeën welkom!