IMG-20170125-WA0006[1]Zaterdag 14 januari stond de eerste activiteit van seizoen 2017 op het programma. De nieuwe sponsor van TVR: Fusionsports onder leiding van Ronald de Graaf verzorgde een zwem- en MTB clinic welke werd verzorgd door Edo van der Meer en Robert de Korte.

Zwem Clinic
16251068_1301198949937353_1098997077_oSnel, sneller snelst, dat zit ons bij TVR in de genen. Maar de eerste oefening die wij moesten uitvoeren was in slowmotion zwemmen. Dat houdt in, nog rustiger dan rustig. Dat dit wennen is bleek wel na de eerste reacties. Daarna hebben we tal van oefeningen gedaan die nodig zijn om beter te gaan zwemmen. Het plezier en de passie van Edo en Robert kwam goed over bij de 32 ledendie aanwezig waren inde Kulk, zodat een uur eigenlijk tekort bleek. Met veel verbeterpunten kan een ieder gaan werken aan zijn/haar techniek.

MTB Clinic
WAUW! Dit was gaaf! Samen met Edo van der Meer en Robert de Korte van Edo Sports door de broekpolder crossen. Het was prima Hollands winterweer met af en toe een bui(tje). Met een groep van ongeveer 15 TVR fanatiekelingen hebben we allerlei racespelletjes en kunstjes gedaan en door de duinen, zoals Edo dat noemde, weer terug. Maar wat ik vooral leuk vond is het fanatisme en plezier van Edo en Robert, het spatte ervan af en dat spatte ook weer op ons. Heel erg geslaagd en misschien kunnen we een keer naar Maastricht om te trainen;-).

Na de MTB clinic zagen we er zo uit:

FB_20170126_13_48_04_Saved_Picture

Door: Jolanda Nell