De laatste 5 minuten voor de start, sluit je even je ogen. Je denkt aan alle trainingen van de afgelopen maanden, wat eerst als onmogelijk leek, is nu werkelijkheid. Je staat aan de start van Ironman Haugesund in Noorwegen.

Het startschot gaat, je armen gaan bewegen en doen wat je zo lang hebt geoefend. Je zoekt een mooie positie, achter in een groep en het zwemmen gaat als vanzelf. Yes, de (techniek) zwemtrainingen van de afgelopen maanden zorgen ervoor dat je glijdt door het water.

Je gedachten gaan al richting de wisselzone, wetsuit uit – zwembril af, helm op en beginnen aan 180 km fietsen op je schoongemaakte fiets door het prachtige fjordenland. Ervaar hoe de Vikingen rond 850 zich gevoeld hebben toen zich hier gingen vestigen. Het afwisselende fietsparcours, bestaande uit 1 grote ronde door bossen, langs fjorden en gletsjers geeft zoveel afleiding dat je vergeet dat je hierna nog een marathon gaat lopen.

De marathon gaat door de charmante stad met kleine straatjes en leuke restaurantjes en langs de haven. Garantie voor vele supporters langs de kant die jou naar de finish toe schreeuwen. De laatste 150 meter gaat in en ………je wordt wakker. Je denkt aan het stukje op de website van TVR waarop Mark Wilson, Pieter Aaldring en Dennis van de Worp een oproep deden om mee te doen aan de Ironman Haugesund 1 juli 2018. Voor alle vragen kun je bij ons terecht, Hoe leg ik het thuis uit? Hoe kan ik mij het beste voorbereiden? Mag ik met jullie meetrainen? Wat kan ik het beste doen met de voeding?Tot, hoe trots ben je wanneer je hebt ingeschreven?

Lijkt het jou ook gaaf om een nieuwe uitdaging voor 2018 te hebben? Dan hoef je alleen maar deze link aan te klikken en het uiteraard even aan ons te laten weten. Want dan kom je in onze groeps-app 😉